Soli Deo Gloria – тільки Богові слава

Опубліковано admin на

Soli Deo Gloria – тільки Богові слава

Вересень завжди щедрий! Наші сади і городи приносять урожай, результат того, над чим ми працювали з початку весни. Отримавши рясні Божі благословіння, ми як вдячні люди, у вересні-жовтні святкуємо День подяки у наших церквах. Так сталося і цього року. Окрім цього, для баптистів міста Чернівці з’явилася нагода зібратися разом, адже в обласне об’єднання нашого братства, ввійшла церква «Благодать». Тому, ми всі зібралися подякувати Богу за щедрий урожай і за церкву «Благодать».

На зазначений час молитовний зал церкви «Дім миру», де проходив урочистий захід, був переповнений бажаючими взяти участь у вдячній молитві.

Розпочав богослужіння старший пресвітер по Чернівецькій області Манолій Даник. Він наголосив, що Бог любить тих, хто не забуває Йому дякувати.

Того вечора об’єднаний хор чернівецьких церков співав з надзвичайним піднесенням. Симфонічний оркестр виконував музичні твори християнських композиторів. Вірші, соло і дуети звеличували Господа нашого Ісуса Христа. Дитяча участь додала яскравого колориту чудовій програмі. У всьому відбувалася праця Духа Святого для прославлення Господа Бога. Soli Deo Gloria – тільки Богові слава, тільки Він достойний хвали.

В кінці зібрання, пастор Григорій Пастушак звернувся до присутніх з проповіддю на тему «Великі жнива». Господь Ісус скоро пішле Свого серпа на землю і вся земля буде вижита. Ми наближаємося до цього часу.

Нехай Господь благословить нас, Свою Церкву, щоб ми мали славну участь у підхопленні церкви і завжди були з нашим Господом Ісусом Христом.

Категорії: Новини